Baoji New Future Titanium Co., Ltd.

  • China Baoji New Future Titanium Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Baoji New Future Titanium Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken trusTec
Aantal werknemers 50~300
Jaarlijkse omzet 5,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar 2011
Export pct 90% - 100%

Inleiding

 

Co. van het Baoji nieuw toekomstig die Titanium, Ltd in Baoji-het high-tech industrieterrein van Stadsxuguang wordt gevestigd, dat „het Titaniumvallei van China“, evenals nieuwe materialen en industriële basis van hoger onderwijs genoemd geworden is. Ons bedrijf specialiseert zich in uitsmelting, verwerking en marketing van titanium en andere metalen. Wij verkopen twee producten in de binnenlandse markt.

 
Wij hebben het zagen CNC draaibank, planer, ponsen, het boring, het malen, CNC machinaal bewerkende centra en andere faciliteiten. Een totale update na jaren van accumulatie en ontwikkeling, concentreren wij ons op de kwaliteit van ons producten en technisch materiaal
Wij hebben een prima team, met inbegrip van 5 artsen, 10 doctoraal examen, heeft het hogere technische personeel allen baccalaureaat. Sinds 1999, zijn wij bezig geweest met het onderzoek en productie van zeldzame metalen, behandelen wij deskundigheid inzake, en titanium en andere metalenproduct oppervlaktedelen die rollen stempelen verwerken. En aan de toekomst met de ontwikkeling van nieuwe producten.
De belangrijkste producten van het bedrijf omvatten titaniumschroeven, titanium standaarddelen, titaniumbouten, titaniumflens, titaniumnoten, titanium en andere het titaniumdelen van precisiedelen. Wij stemmen in OEM met orden, kunnen wij ook volgens de vereiste nationale standaard, Amerikaanse Norm, BSW, UNC en UNF-productieproducten. Onze producten worden wijd gebruikt op vele gebiedenpetrochemische stof, plateren, ruimte, machines en scheepsbouw, mariene techniek, sportuitrusting, het varen, het rennen, motorfietsen, fietsen, titaniumproducten, elektriciteit, geneeskunde en andere gebieden.
technisch gezien, dwingen wij nationale normen, strikt internationale normen en de industrienormen af. Rang 1 Rang 2 Rang 3, Rang 4, Rang 5, Rang 7, Rang 9, Rang 12 en Rang23.we het niveau kan diverse rangen van titanium/zeldzame metaalproducten volgens de bepaalde tekeningen of de steekproeven veroorzaken, die ALS, ANSI/ASME, BS, DIN, EN, IFI, JIS, Q, N-F, enz. zullen samenkomen.
Het bedrijf probeert nu om in ISO9001 te brengen: de kwaliteitsbeheersysteem van 2000 (op ISO-normen wordt gebaseerd), hebben wij het volledige werkschemasysteem opgezet, dat alles van grondstoffenverwerving, productie, het testen, productdistributie aan elke stap van de dienst die behandelt. In strikte overeenstemming met het te veroorzaken systeem, kunnen wij niet alleen de kwaliteit van het product waarborgen, won ook de klantenerkenning.
Klantenserviceprincipes:
Allen in het belang van klanten als opperst criterium
Al onderwerp aan de behoeften van klanten
Alle producten van uitstekende kwaliteit
Wij hangen stevig de „samenwerking, de ontwikkeling en de innovatie in de toekomst aan, hoog rendement,“ het werk van filosofie. Ons doel is win-win te bereiken.

Gelieve te kiezen ons, verheugen wij ons op het werken met u.

Geschiedenis

Sinds 2005, hebben wij met ISO 9001 gewerkt om een waaier van systemen voor kwaliteitscontrole te ontwikkelen. Wij specialiseren ons in het verstrekken van hoogte - de producten van het kwaliteitstitanium aan klanten rond de wereld, zoals titaniumbars, draden, platen, smeedstukken, flenzen, buizen enz.

Dienst

Wij zijn geëngageerd aan het aanbieden van u de one-stop dienst voor titaniumproducten, en wij plaatsen ons als onze klanteninspecteurs. U kunt de legeringsdelen van het precisietitanium door OEM en andere halffabrikaten dat van de titaniumlegering krijgen worden gemaakt.

 

Toekomstig Titanium, nadruk bij het voorzien van hoogte - de metalen van het kwaliteitstitanium aan klanten wereldwijd van de eerste tariefdienst en redelijke prijs. Wij slaan altijd ton half afgewerkte staven voor populaire grootteproducten wat op snelle levering ter beschikking stelt.

 

Wij hebben geen MOQ-verzoek op de populaire materialen, steekproef/sleep worden de orden ingestemd met. Met onze ervaring en kennis in de metalenindustrie, kunt u zeker zijn in het maken van tot Toekomstig Titanium uw eerste keus.

 

China Baoji New Future Titanium Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Onze Voordelen:
Premiekwaliteit
Alle die producten die wij zijn molen hebben en 100% traceable van molenverwerking door smeltingsbron wordt verklaard geleverd om kwaliteitscontrolevereisten te handhaven. De derde partijinspectie is beschikbaar voor kwaliteitstests zoals chemische analyse, mechanische test, microstructuurtest, enz.
 
Concurrerende Prijs
Wij beginnen van titaniumspons te werken en wij kunnen grondstof het smelten beëindigen, maakt malen, het trekken die, het snijden, binnenshuis voor de meeste producten, dit verpakken onze prijzen concurrerender aangezien de tussenpersoon wordt verwijderd. En onze samengewerkte forwarder en koerier laden ons redelijke kosten voor goederenlevering.
 
De superieure Dienst
De klantenservices zijn niet beperkt tot snelle reactie en op tijd levering. Wij bieden verwerking ook op de toegevoegde waarde zoals lassen, boring, oppervlaktebehandeling en aangepast knipsel aan. Dank aan de ontwikkelde logistiekbedrijven en de koeriers, kunnen wij de goederen aan uw deur leveren
Hoog - de kwaliteit, de goede dienst, concurrerende prijs is onze superioriteit. Industrieel & handel drijvend Co. van het Baoji is toekomstig Titanium, Ltd uw eerste keus voor titaniumbehoeften.
Laat een bericht achter