Baoji Future Titanium Co., Ltd.

  • China Baoji Future Titanium Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel
Merken: Baoji Taifeng
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 1000000-1200000
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 80% - 90%

Inleiding

Co. van het Baoji is Toekomstig Titanium, Ltd de de belangrijke fabrikant en groothandelaar van China van titaniumproducten en klanten sinds 2006 gediend. Sinds 2006, hebben wij met ISO 9001 gewerkt om een waaier van systemen voor kwaliteitscontrole te ontwikkelen. Wij specialiseren ons in het verstrekken van hoogte - de producten van het kwaliteitstitanium aan klanten rond de wereld, zoals titaniumbars, draden, platen, smeedstukken, flenzen, buizen enz.

 

Co. Ltd van het Baoji is Toekomstig Titanium een professioneel bedrijf in de titaniumindustrie. Wij zijn uw beste keus.

Wij hebben onze fabriek om de titaniumproducten van hoogte te voorzien - kwaliteit en concurrerende prijs.
Wij hebben verkoopteam om elke klant door hart te onderhouden.
Wij zijn trots om onze populairste titaniumbars en smeedstukken (blok, schijf, ring) te hebben.
Wij hebben ingenieurs om opbrengstechniek te ontwikkelen en gespecialiseerde producten volgens de tekeningen van de klant aan te bieden.
Wij proberen één van de succesvolle bedrijven met geavanceerd beheer en uitstekende kredietwaardigheid te worden om markt over de hele wereld te bouwen en uit te breiden.

Geschiedenis

Sinds 2006, hebben wij met ISO 9001 gewerkt om een waaier van systemen voor kwaliteitscontrole te ontwikkelen. Wij specialiseren ons in het verstrekken van hoogte - de producten van het kwaliteitstitanium aan klanten rond de wereld, zoals titaniumbars, draden, platen, smeedstukken, flenzen, buizen enz.

Dienst

Wij zijn geëngageerd aan het aanbieden van u de one-stop dienst voor titaniumproducten, en wij plaatsen ons als onze klanteninspecteurs. U kunt de legeringsdelen van het precisietitanium door OEM en andere halffabrikaten dat van de titaniumlegering krijgen worden gemaakt.

 

Toekomstig Titanium, nadruk bij het voorzien van hoogte - de metalen van het kwaliteitstitanium aan klanten wereldwijd van de eerste tariefdienst en redelijke prijs. Wij slaan altijd ton half afgewerkte staven voor populaire grootteproducten wat op snelle levering ter beschikking stelt.

 

Wij hebben geen MOQ-verzoek op de populaire materialen, steekproef/sleep worden de orden ingestemd met. Met onze ervaring en kennis in de metalenindustrie, kunt u zeker zijn in het maken van tot Toekomstig Titanium uw eerste keus.

 

China Baoji Future Titanium Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Onze Voordelen:
Premiekwaliteit
Alle die producten die wij zijn molen hebben en 100% traceable van molenverwerking door smeltingsbron wordt verklaard geleverd om kwaliteitscontrolevereisten te handhaven. De derde partijinspectie is beschikbaar voor kwaliteitstests zoals chemische analyse, mechanische test, microstructuurtest, enz.
 
Concurrerende Prijs
Wij beginnen van titaniumspons te werken en wij kunnen grondstof het smelten beëindigen, maakt malen, het trekken die, het snijden, binnenshuis voor de meeste producten, dit verpakken onze prijzen concurrerender aangezien de tussenpersoon wordt verwijderd. En onze samengewerkte forwarder en koerier laden ons redelijke kosten voor goederenlevering.
 
De superieure Dienst
De klantenservices zijn niet beperkt tot snelle reactie en op tijd levering. Wij bieden verwerking ook op de toegevoegde waarde zoals lassen, boring, oppervlaktebehandeling en aangepast knipsel aan. Dank aan de ontwikkelde logistiekbedrijven en de koeriers, kunnen wij de goederen aan uw deur leveren
Hoog - de kwaliteit, de goede dienst, concurrerende prijs is onze superioriteit. Industrieel & handel drijvend Co. van het Baoji is toekomstig Titanium, Ltd uw eerste keus voor titaniumbehoeften.
Laat een bericht achter